Mi nem csak vizsgálunk, gyógyítunk!

Szolgáltatások

Endoszkópia (Endoscopia)

Az endoszkópia a tápcsatorna szerkezetének vizsgálatára alkalmas eljárás. Az enoszkópnak az a lényege, hogy üvegszál optikán keresztül képes vizsgálni bármilyen üreggel rendelkező szervet.

Kapszula endoszkópia

Az eljárás lényege az, hogy egy kisméretű (kb. vitamintablettának megfelelő) kapszula természetes úton végighaladva az emésztőrendszeren képeket készít a vékony-, vagy vastagbél nyálkahártyájáról.

Gasztroszkópia (Gastroscopia) – Gyomortükrözés

A gasztroszkópia a felső tápcsatorna endoszkópos vizsgálata, melynek segítségével felderíthetők a nyelőcső, a gyomor és a nyombél területén levő szerkezti elváltozások, lehetőség nyílik ezek kezelésére is.

Anoscopia / Rectoscopia

Kifejezetten a végbél kimeneti szakaszán lévő elváltozás: pl. nyálkahártya berepedés (fissura), aranyeres elváltozások, sipolyok, végbél gyulladás (proctitis) kimutatását teszi lehetővé az anoscopia.

Hasi- és kismedencei ultrahang

Ez az ionizáló sugárterheléssel nem járó, nem invazív vizsgálat lehetőséget ad a zsigerek szerkezetének vizsgálatára (pl. máj epeutak, epehólyag, vese, lép, hasnyálmirigy, belek, húgyhólyag, prostata, nőgyógyászati szervek).

H2 Kilégzési teszt

Bakteriális túlnövekedési szindróma és táplálék intolerancia kimutatására használjuk.

Inkontinencia és székrekedés BIOFEEDBACK kezelése

A széklet inkontinencia és széklet kiürítési képtelenség gyakori betegség. A végbél záróizomzat, érzékelés, gátizomzat együttes működése teszi lehetővé a székletürítés és -tartás képességét.

Endoanális (végbél) ultrahang

A Dr. Király Gasztroenterológiai Intézet örömmel jelenti be, hogy kivizsgálási lehetőségeink újabb technikával: 360°-os forgófejes EchoSon Endoanalis Ultrahang Szkennerrel bővült! A diagnosztikai eljárás a végbél záróizomzatának és a bélfal szerkezetének vizsgálatára alkalmas.

MRI vizsgálatok

A különböző szövetek különböző módon viselkednek mágneses erőtér hatására, így a szervekről részletes szerkezeti információ nyerhető.

Bőrgyógyászati szűrések, beavatkozások

Anyajegyszűrés, bőrrák szűrése. Elektrokauteres beavatkozás – a bőrfelszínen lévő bőrszínű növedékek (fibromák) eltávolítása. Szemölcsök folyékony nitrogénes fagyasztása (keratotomia)

Bőrgyógyászati vizsgálatok és területek

Anyajegyek vizsgálata, bőrrák szűrése. Pikkelysömör, atópiás dermatitis és ekcéma gondozása. Tinédzserkori pattanásos bőr, időskori fekélyes betegségek kezelése. Vírusos szemölcsök ambuláns eltávolítása.

Szűrőcsomagok

A rendszeres, jól felépített, szűrővizsgálatokkal olyan korai szakaszban fedezhetők fel betegségek, hogy akár életveszélyes állapotok, de műtétek is megelőzhetők segítségükkel

Comesa
Medical Measurement Systems
Pdk Logo K
Allegro Logo
Generali
Otp Ep
Aranykor
Axa
Mkb