Bejelentkezés:

+36 30 443 5259
+36 72 313 121
+36 72 268 206

Hétfő, kedd, szerda: 9.00-18.00

Csütörtök: 9.00-11.00

Péntek: 12.00-20.00

 

Munkaidőn kívül a telefon az ügyeletes orvosnál. Munkaidőn kívül csak rendelőnkben endoscopos beavatkozáson átesett betegek számára van fenntartva a telefon!

Leleteket telefonon nem közlünk, eredményeit postázzuk. Kérdéseivel szíveskedjen kontroll vizsgálatra időpontot egyeztetni!

Indikációk:

  • Széklettartási zavarok
  • Székrekedés
  • Végbél daganatos betegség kiterjedésének és nyirokmirigy áttét jelenlétének vizsgálata
  • Végbél körüli tályogok kimutatása

Speciális diagnosztikai alkalmazáshoz: proktológiai betegségekben (végbél záróizom rendszer, puborektális izom, perinealis test szerkezetének, TRUS prosztata finomszerkezetének, illetve végbél daganat kiterjedésének felmérésére) használható.

Endoanalis ultrahang funkciói urológiai betegségekben:

Az Albitot egyszerű és hatékony ultrahang szkennerként fejlesztették ki az általános képalkotáshoz, valamint olyan speciális alkalmazásokhoz, mint az urológiában a vesék, hólyag, here és a pénisz képalkotására és vizsgálatára.  A prosztata transrectalis (végbélen keresztüli) ultrahangjának leggyakoribb indikációja a prosztatarák kori kimutatása, prosztata szűrésre.  A vizsgálatot akár egyidejű UH-vezérelt prosztata biopsziával együtt is el lehet végezni.

Végbél – Endorektális ultrahang proktológiai betegségekben:

Endoanalis és endorectalis ultrahang a proktológiában használatos beavatkozás.  A nagy felbontású 360°-os radiális rectalis szonda segítségével a végbél falának, anális csatorna falának, a belső és külső záróizom szerkezetének, a rectovaginalis septum – perinealis test szerkezetének, a puborectalis izom épségének, szerkezetének pontos leképezésére alkalmas.

Az ERUS vagyis az Endorectal Ultrasound jelenleg a legszélesebb körben alkalmazott és leghatékonyabb diagnosztikai módszer a végbélrák staging általános értékelésében.

Az 5-17 MHz-es működési tartományban működő, lineáris szonda, amelyet a Doppler funkció is támogat, széles lehetőségeket kínál a bőrt és nyálkahártyát érintő betegségek (végbél körüli tályog, sipoly, inkontinencia, szülészeti gátsérülések, záróizom működési zavarok) megjelenítésére és diagnosztizálására.