Mi nem csak vizsgálunk, gyógyítunk!

Vashiány férfiban: ritka betegség

64 éves férfibeteg. Vashiány, enyhe vérszegénység, széklet haemoteszt pozitivitás miatt történt gyomor- és vastagbéltükrözés, vérzésforrás kizárására.Vállalja a kapszula-endoszkópos vizsgálatot, melyet Given PillCam colon2 kapszulával végzünk el és áttekintjük ismételten a teljes gyomor-bélrendszert, különös hangsúllyal a vékonybeleket. A második-harmadik vékonybél kacsban véralvadékkal fedett 1.5 cm-es fekélyes elváltozás látható. Szövettani mintavételt kísérlünk meg, a hasra rátartással lejutottunk a gyomorkimenet után kb. 30 cm-re lévő fekélyhez és szövettant vettünk. Szövettan: adenocarcinoma jejuni – kevert fenotípus carcinoiddal.

Biosafety 3 szerinti ellátás

Több betegünk is jelezte felénk, hogy az új járványügyi rendelet szerint egynapos sebészet végezhető Covid PCR teszt elvégzése nélkül is, ezért utánajártunk az illetékes hatóságnál.

Új kapszula-endoszkópos rendszerünk munkába állításának bejelentése

Mi a kapszula-endoszkópia? Az eljárás lényege az, hogy egy kisméretű (kb. vitamintablettának megfelelő) kapszula természetes úton végighaladva az emésztőrendszeren képeket készít a vékony-, vagy vastagbél nyálkahártyájáról

RENDELŐBÉRLET

VILLA DOCTORIS MEDICI MAGÁNRENDELŐ ÉS DIAGNOSZTIKAI KÖZPONT jól felszerelt rendelőiben rendelési idő bérelhető.

Comesa
Medical Measurement Systems
Pdk Logo K
Allegro Logo
Generali
Otp Ep
Aranykor
Axa
Mkb