Mi nem csak vizsgálunk, gyógyítunk!

Új csúcskategóriás endoszkópos rendszer a Dr. Király Gasztroenterológiai Intézetben!

Büszkén jelentjük be, hogy a Dr. Király Gasztroerológiai Intézet megvásárolta az Olympus cég forradalmian új, legmagasabb tudású, magas kategóriás endoszkópos tornyát az intézet betegei számára. Immár három endoszkópos rendelő működésével állunk rendelkezésükre.

Mivel rendelkezik az Olympus EVIS EXERA-III HQ rendszer az általában használt többi endoszkópos készülékkel szemben?

  • Kettős fókuszú optikai rendszere van, mozgó lencsével, különösen a finom nyálkahártya eltérések közeli képélesség beállításához.
  • Az elváltozások karakterizálására átdolgozott, felerősített “narrow band imaging”, azaz szűk spektrumú a megvilágítással rendelkezik. Ez a nyálkahártya alatti erekben és hajszálerekben keringő vér hemoglobin fényelnyelő képességét kihasználva a felszíni érszerkezetről nyerünk olyan adatokat, amellyel növelhető a diagnosztikai pontosság, korai fázisban ismerhetők fel a kezdődő polypok, carcinomák, jobban kijelölhetők az egyes eltérések határai.  Ezek eltávolítása pontosabb, ellenőrizhetőbb.
  • Állítható endoszkóp merevség a könnyebb feljutáshoz és hosszabb passzív hajlékony vég  (passzív banding) a beteg kényelmének növelésére.
  • Szemben a konvencionálisan használt endoszkópokkal, 140°  helyett 170°–os látószöggel rendelkezik a nagyobb beláthatóság eléréséhez.

A klinika vezetése a legmagasabb minőséget biztosítja betegei számára. Vállaljuk továbbra is a nemzetközi megmérettetést!

Uj Endoszkop K 9375dad20cc9dfcf90aa50edb8661ee5

Biosafety 3 szerinti ellátás

Több betegünk is jelezte felénk, hogy az új járványügyi rendelet szerint egynapos sebészet végezhető Covid PCR teszt elvégzése nélkül is, ezért utánajártunk az illetékes hatóságnál.

Új kapszula-endoszkópos rendszerünk munkába állításának bejelentése

Mi a kapszula-endoszkópia? Az eljárás lényege az, hogy egy kisméretű (kb. vitamintablettának megfelelő) kapszula természetes úton végighaladva az emésztőrendszeren képeket készít a vékony-, vagy vastagbél nyálkahártyájáról

RENDELŐBÉRLET

VILLA DOCTORIS MEDICI MAGÁNRENDELŐ ÉS DIAGNOSZTIKAI KÖZPONT jól felszerelt rendelőiben rendelési idő bérelhető.

Comesa
Medical Measurement Systems
Pdk Logo K
Allegro Logo
Generali
Otp Ep
Aranykor
Axa
Mkb