Mi nem csak vizsgálunk, gyógyítunk!

RENDELŐBÉRLET

TISZTELT ORVOS KOLLÉGA!

VILLA DOCTORIS MEDICI MAGÁNRENDELŐ ÉS DIAGNOSZTIKAI KÖZPONT jól felszerelt rendelőiben rendelési idő bérelhető. Asszisztencia, recepciós szolgáltatás, labor, ultrahang, endoscopos, funkcionális diagnosztika:manometria, 24 órás nyelőcső pH-impedancia vizsgálat, terheléses EKG, holter EKG diagnosztika biztosított az Ön és betegei számára. A Pécsi Diagnosztikai Központtal kötött exclusiv szerződés alapján CT és MRI vizsgálatra is lehetősége van.

Méresse meg magát a privát ellátásban! Itt a tudás, szakértelem, udvariasság, pontosság, üzleti érzék az, ami óriási lehetőséget ad Önnek és csapatának! A rendelő ehhez kíván segítséget adni Önnek!

Egyeztetés telefonon: 30/4435259 Dr. Király Ágnesnél.

Biosafety 3 szerinti ellátás

Több betegünk is jelezte felénk, hogy az új járványügyi rendelet szerint egynapos sebészet végezhető Covid PCR teszt elvégzése nélkül is, ezért utánajártunk az illetékes hatóságnál.

Új kapszula-endoszkópos rendszerünk munkába állításának bejelentése

Mi a kapszula-endoszkópia? Az eljárás lényege az, hogy egy kisméretű (kb. vitamintablettának megfelelő) kapszula természetes úton végighaladva az emésztőrendszeren képeket készít a vékony-, vagy vastagbél nyálkahártyájáról

Korszerű endoszkópos tornyot állítottunk munkába rendelőnkben

A legkorszerűbb, nagyító funkcióval is rendelkező, ezáltal a szöveti szerkezetre pontosabb képet adó videoendoszkópos tornyot vásárolt rendelőnk.

Comesa
Medical Measurement Systems
Pdk Logo K
Allegro Logo
Generali
Otp Ep
Aranykor
Axa
Mkb