Mi nem csak vizsgálunk, gyógyítunk!

Rákszűrés és érrendszeri szűrés teljes test MR vizsgálattal

Magyarországon először, rákszűrés és érrendszeri szűrés csúcstechnikával: 1.5T teljes test MRI vizsgálattal fájdalom, ionizáló sugárzás mentesen, az egész testről képinformáció szerezhető. A vizsgálatok 72 órán belül megtörténnek. 1 nap alatt labor,széklet, vizeletvizsgálat, teljes test MRI, több specialistával történő konzultáció történik, diagnózist állítunk fel! RÁKSZŰRÉS? ÉRRENDSZERI SZŰRÉS? VEGYE IGÉNYBE KIEMELT SZŰRŐCSOMAGJAINKAT! RÉSZLETEK A HONLAPON. A teljes test MR-vizsgálat ma már nélkülözhetetlen eszköz az általános orvosi diagnosztika, műtéti és terápiás előkészítés területén, valamint eredmények követésében. A teljes emberi test rákkeltő ionizációs sugárzástól mentes vizsgálata mágneses rezonancia (MR, MRI) eljárással történik. A rendelőnk által ajánlott szűrőcsomagokat úgy állítottuk össze, hogy részletes belgyógyászati és ideggyógyászati vizsgálat, labor, széklet, vizeletvizsgálat mellett történjen a teljes test MRI vizsgálat. A vizsgálatok után az eredményekkel leletáttekintés történik, a talált betegséget, annak lehetséges szövődményeit elmagyarázzuk, gyógyszeres kezelést indítunk el, dietetikai tanácsadás történik. Kiegészítő vizsgálatok: pl. endoszkópia (endoscopia), szövettani mintavétel ugyancsak rendelőnkben megtörténhet.

Teljes test MR vizsgálat daganatszűrés és érrendszeri szűrés csomagokban

A teljes test MR-vizsgálat ma már nélkülözhetetlen eszköz az általános orvosi diagnosztika, műtéti és terápiás előkészítés területén, valamint eredmények követésében.
A teljes emberi test rákkeltő ionizációs sugárzástól mentes vizsgálata mágneses rezonancia (MR, MRI) eljárással történik. A rendelőnk által ajánlott szűrőcsomagokat úgy állítottuk össze, hogy részletes belgyógyászati és ideggyógyászati vizsgálat, labor, széklet, vizeletvizsgálat mellett történjen a teljes test MRI vizsgálat. A vizsgálatok után az eredményekkel leletáttekintés történik, a talált betegséget, annak lehetséges szövődményeit elmagyarázzuk, gyógyszeres kezelést indítunk el, dietetikai tanácsadás történik. Kiegészítő vizsgálatok: pl. endoszkópia (endoscopia), szövettani mintavétel ugyancsak rendelőnkben megtörténhet.

Miért fontos az orvosi konzultáció és az egyéb vizsgálatok elvégzése a teljes test MRI mellett?

Az MRI vizsgálat rendkívüli érzékenysége miatt a teljes test MRI vizsgálat során talált eltérések lehetséges, hogy jelentőséggel nem is bírnak a beteg életében (incidentalómák), ugyanakkor azonban a későbbiekben kialakuló súlyos, akár életet veszélyeztető betegségnek korai jelei is lehetnek.

A rendelőnkben dolgozó specialisták feladata ezért az, hogy a szűrésen jelentkezőket

  • alaposan végigkérdezzék, figyelem felhívó (alarm) tüneteket keresve szervi betegség irányában,
  • a teljes test MRI vizsgálat megtervezését segítsék,
  • egyéb vizsgálatokkal erősítsék meg a betegség jelenlétét és mérjék fel annak súlyosságát,
  • a teljes test MRI vizsgálat eredményét értékeljék a vizsgálatot végző radiológus segítségével,
  • különítsék el a tényleges betegséget az esetleges jelentőséggel nem bíró elváltozásoktól,
  • specialistához irányítsák a kiszűrt betegséggel rendelkezőket és a beteg gondozását elindítsák/végezzék.

Biosafety 3 szerinti ellátás

Több betegünk is jelezte felénk, hogy az új járványügyi rendelet szerint egynapos sebészet végezhető Covid PCR teszt elvégzése nélkül is, ezért utánajártunk az illetékes hatóságnál.

Új kapszula-endoszkópos rendszerünk munkába állításának bejelentése

Mi a kapszula-endoszkópia? Az eljárás lényege az, hogy egy kisméretű (kb. vitamintablettának megfelelő) kapszula természetes úton végighaladva az emésztőrendszeren képeket készít a vékony-, vagy vastagbél nyálkahártyájáról

RENDELŐBÉRLET

VILLA DOCTORIS MEDICI MAGÁNRENDELŐ ÉS DIAGNOSZTIKAI KÖZPONT jól felszerelt rendelőiben rendelési idő bérelhető.

Comesa
Medical Measurement Systems
Pdk Logo K
Allegro Logo
Generali
Otp Ep
Aranykor
Axa
Mkb