Mi nem csak vizsgálunk, gyógyítunk!

Mi a minőségi colonoscopia (vastagbéltükrözés) követelménye? alaposan nézze át, erre csak néhányan vagyunk képesek!

Miért fontos az, hogy ki és hol végzi a vastagbéltükrözést? A vastagbéltükrözés minősége és a két vastagbél tükrözés között megjelenő vastagbéldaganatok (intervallum daganat) gyakorisága fordított arányban áll egymással. Hogyan ellenőrizheti ezt? Minőségi colonoscopia alapvető feltételei: rögzíteni az előkészítés formáját (hashajtást), leírni, hogy a tükrözés során az előkészítés minősége milyen volt, rosszul előkészített beteget az Amerikai Gastroenterológiai Társaság ajánlása alapján ugyanis 1 éven belül újra kell tükrözni. A vizsgáló orvosnak fel kell tünetni a leletében azt, hogy milyen magasan érte el a vékonybelet, a vékonybelet/vakbelet az összes vizsgálat legalább 97%-ában el kell érnie. Ha a lejövetel átnézéssel töltött ideje legalább 7- 10 perc, akkor alaposan nézte át orvosa a vastagbelét. A polyp felismerési aránynak 40% felett kell lennie. Az, aki 100 vizsgált betegből csak 20% alatt vesz észre polypot, az intervallum daganat előfordulási aránya magasabb. Ha az ellátó a vizsgálat mellé fényképet ad, és videofelvételt is az Ön rendelkezésére bocsát, akkor biztosan eleget tett mindannak, amit valóban korszerű, XXI. századi vastagbéltükrözéstől elvárnak világszerte. Endoszkópos laborunk a fenti kívánalmakat tökéletesen kimeríti. Teszteljen minket, mi álljuk a versenyt.

Biosafety 3 szerinti ellátás

Több betegünk is jelezte felénk, hogy az új járványügyi rendelet szerint egynapos sebészet végezhető Covid PCR teszt elvégzése nélkül is, ezért utánajártunk az illetékes hatóságnál.

Új kapszula-endoszkópos rendszerünk munkába állításának bejelentése

Mi a kapszula-endoszkópia? Az eljárás lényege az, hogy egy kisméretű (kb. vitamintablettának megfelelő) kapszula természetes úton végighaladva az emésztőrendszeren képeket készít a vékony-, vagy vastagbél nyálkahártyájáról

RENDELŐBÉRLET

VILLA DOCTORIS MEDICI MAGÁNRENDELŐ ÉS DIAGNOSZTIKAI KÖZPONT jól felszerelt rendelőiben rendelési idő bérelhető.

Comesa
Medical Measurement Systems
Pdk Logo K
Allegro Logo
Generali
Otp Ep
Aranykor
Axa
Mkb