Mi nem csak vizsgálunk, gyógyítunk!

LEGKORSZERŰBB REFLUX DIAGNOSZTIKA:NYELŐCSŐ PH-IMPEDANCIA VIZSGÁLAT

Refluxos? Nyelőcső pH-impedancia vizsgálat: a diagnosztika aranystandardja!

A reflux betegség sokak számára keseríti meg a mindennapokat. Nyelőcső égés, ételelakadás, nyelési fájdalom, köhögés, rekedtség, asthma-szerű tünetek: mind a reflux betegség tünetei lehetnek.
Endoszkópos vizsgálattal csak 10 reflux betegből 3 diagnosztizálható, 24 órás pH-mérés 10 betegből 6-ot tud kimemelni. A nyelőcső pH-impedancia vizsgálat savas, enyhén savas, epés, gázreflux kimutatására egyarán alkalmas. A nemzetközi ajánlásokban a reflux betegség diagnózisának felállításához első vonalban javasolt diagnosztikai rendszere. REFLUXOS? NYELŐCSŐ PH-IMPEDANCIA VIZSGÁLATTAL A DIAGNÓZIST FELÁLLÍTJUK, MANOMETRIÁVAL KOMPLETT KIVIZSGÁLÁST ÉS TERÁPIÁS AJÁNLÁST BIZTOSÍTUNK ÖNNEK!

Biosafety 3 szerinti ellátás

Több betegünk is jelezte felénk, hogy az új járványügyi rendelet szerint egynapos sebészet végezhető Covid PCR teszt elvégzése nélkül is, ezért utánajártunk az illetékes hatóságnál.

Új kapszula-endoszkópos rendszerünk munkába állításának bejelentése

Mi a kapszula-endoszkópia? Az eljárás lényege az, hogy egy kisméretű (kb. vitamintablettának megfelelő) kapszula természetes úton végighaladva az emésztőrendszeren képeket készít a vékony-, vagy vastagbél nyálkahártyájáról

RENDELŐBÉRLET

VILLA DOCTORIS MEDICI MAGÁNRENDELŐ ÉS DIAGNOSZTIKAI KÖZPONT jól felszerelt rendelőiben rendelési idő bérelhető.

Comesa
Medical Measurement Systems
Pdk Logo K
Allegro Logo
Generali
Otp Ep
Aranykor
Axa
Mkb