Mi nem csak vizsgálunk, gyógyítunk!

Kromoendoszkópia

A kromoendoszkópia (chromoendoscopia) a vizsgált szerv nyáljahártáyjának endoszkópia során végzett megfestése az élő szervezetre nem ható festékkel.
Miért ajánlott elvégezni?

A festék nyálkahártyára való tapadása eltér az ép- és fokozottan osztódó, vagy idegen szövettől. Ezért a rosszindulatú elváltozások korai felismerését teszi lehetővé, továbbá ezek teljes, endoszkópos eltávolításában ad segítséget.

Részletek rendelőnkben elérhetők.

Vitruális kromo-enoszkópia

FICE rendszerével lehetőség van bármely, aFUJINON 5-ös sorozat endoszkópos rendszerhez csatlakoztatható eszköznél a virtuális (chromo-endoszkópos)kromo-endoszkópos technikára. 10 féle hullámhossz összeállítása optimalizált az előforduló elváltozások szerint.

Biosafety 3 szerinti ellátás

Több betegünk is jelezte felénk, hogy az új járványügyi rendelet szerint egynapos sebészet végezhető Covid PCR teszt elvégzése nélkül is, ezért utánajártunk az illetékes hatóságnál.

Új kapszula-endoszkópos rendszerünk munkába állításának bejelentése

Mi a kapszula-endoszkópia? Az eljárás lényege az, hogy egy kisméretű (kb. vitamintablettának megfelelő) kapszula természetes úton végighaladva az emésztőrendszeren képeket készít a vékony-, vagy vastagbél nyálkahártyájáról

RENDELŐBÉRLET

VILLA DOCTORIS MEDICI MAGÁNRENDELŐ ÉS DIAGNOSZTIKAI KÖZPONT jól felszerelt rendelőiben rendelési idő bérelhető.

Comesa
Medical Measurement Systems
Pdk Logo K
Allegro Logo
Generali
Otp Ep
Aranykor
Axa
Mkb