Mi nem csak vizsgálunk, gyógyítunk!

FÁJDALOMMENTES ENDOSZKÓPOS VIZSGÁLATOK – ALTATÁSOS TÜKRÖZÉSEK

Néhány gasztroenterológiai vizsgálat és beavatkozás kellemetlenséggel jár a páciensek számára, éppen ezért több kíméletes megoldást is kínálnak a vizsgálatok elvégzésére: altatásban végzett endoszkópos vizsgálatokat, illetve kapszula-endoszkópiát. A legszélesebb gyomor-bélrendszeri eszközös diagnosztikai profillal rendelkezünk, ezek a berendezések a XXI. század legmodernebb technikáját képviselik. Számos szakterületen belül olyan eszközös diagnosztikai modulokkal és terápiás eljárásokkal foglalkozunk, melyek egyedülállóan csak a mi intézetünkben érhetők el Magyarországon. Diagnosztikai és kezelési módszereink szigorúan követik az amerikai és európai szakmai társaságok legújabb ajánlásait. A cél az, hogy Önt gyorsan átsegítsük a vizsgálatok kellemetlenségein. Érdeklődjön altatásos vizsgálatainkról!

Endoszkopia Villa Doctoris Medici 7
Altatásban végzett endoszkópos vizsgálatok

Kapszulaendoszkop Doctorismedici K 3
Kapszula endoszkópia

Biosafety 3 szerinti ellátás

Több betegünk is jelezte felénk, hogy az új járványügyi rendelet szerint egynapos sebészet végezhető Covid PCR teszt elvégzése nélkül is, ezért utánajártunk az illetékes hatóságnál.

Új kapszula-endoszkópos rendszerünk munkába állításának bejelentése

Mi a kapszula-endoszkópia? Az eljárás lényege az, hogy egy kisméretű (kb. vitamintablettának megfelelő) kapszula természetes úton végighaladva az emésztőrendszeren képeket készít a vékony-, vagy vastagbél nyálkahártyájáról

RENDELŐBÉRLET

VILLA DOCTORIS MEDICI MAGÁNRENDELŐ ÉS DIAGNOSZTIKAI KÖZPONT jól felszerelt rendelőiben rendelési idő bérelhető.

Comesa
Medical Measurement Systems
Pdk Logo K
Allegro Logo
Generali
Otp Ep
Aranykor
Axa
Mkb