Mi nem csak vizsgálunk, gyógyítunk!

Endoscopos labor bővítés

Kapacitásbővítés keretében az operatív endoszkópos egység, egynapos sebészeti ellátás mellett új endoszkópos labort adott át intézetünk 2015. szeptemberében, jelezte dr. Király Ágnes orvos-igazgató. A paralel működéssel 24-48 órán belül biztosítani tudjuk a betegek endoszkópos ellátását! Diagnosztikus endoszkópos laborunkban rutin endoszkópos diagnosztika, ultrahang és laborvizsgálatok zajlanak. Intervenciós endoszkópos szárnyunkban az Intervenciós Endoszkópos Laborunk altatásos endoszkópos vizsgálatokat, polypectomiákat, mucosectomiákat, kapszula-endoszkópos vizsgálatokat végez a szárnyban elhelyezett fektetővel, és fürdővel.

Biosafety 3 szerinti ellátás

Több betegünk is jelezte felénk, hogy az új járványügyi rendelet szerint egynapos sebészet végezhető Covid PCR teszt elvégzése nélkül is, ezért utánajártunk az illetékes hatóságnál.

Új kapszula-endoszkópos rendszerünk munkába állításának bejelentése

Mi a kapszula-endoszkópia? Az eljárás lényege az, hogy egy kisméretű (kb. vitamintablettának megfelelő) kapszula természetes úton végighaladva az emésztőrendszeren képeket készít a vékony-, vagy vastagbél nyálkahártyájáról

RENDELŐBÉRLET

VILLA DOCTORIS MEDICI MAGÁNRENDELŐ ÉS DIAGNOSZTIKAI KÖZPONT jól felszerelt rendelőiben rendelési idő bérelhető.

Comesa
Medical Measurement Systems
Pdk Logo K
Allegro Logo
Generali
Otp Ep
Aranykor
Axa
Mkb