Mi nem csak vizsgálunk, gyógyítunk!

Eljárásrend változása 2021. 11. 02.

Tisztelt Betegeink!

A koronavírus fertőzöttek esetszámának gyors emelkedése miatt a Király Klinika kórházkigénikus főorvosa, figyelembe véve a hatályos hazai és nemzetközi eljárásrendeket, 2021. november 2-tól az alábbi szigorításokat lépteti életbe:

Miután az  endoszkópos beavatkozások aeroszolképző, járványügyi szempontból legmagasabb COVID kockázati kategóriába tartoznak, vizsgálatainkat továbbra is BIOSAFETY 3 szerinti eljárásrend szerint végezzük.

A 2021. júliusi tisztifőorvosi utasítás szerint védettségi igazolvánnyal rendelkezők számára nem volt szükséges 48 órán belüli negatív PCR eredmény az endoszkópos beavatkozásokhoz. Mivel azonban a korábban oltottak között is nagy arányban jelen vannak fertőzöttek, akik az oltás miatt súlyos betegséget nem kapnak, de tovább adhatják a fertőzést, ezért minden endoszkópos beavatkozás előtt COVID antigén gyorstesztet végzünk
Az antigén gyorsteszt vizsgálat díja 10.000Ft.

Az óvintézkedések a betegek között a fertőzés átadását, és a személyzet biztonságát egyaránt szolgálják. Kérjük szíves megértésüket! 

Biosafety 3 szerinti ellátás

Több betegünk is jelezte felénk, hogy az új járványügyi rendelet szerint egynapos sebészet végezhető Covid PCR teszt elvégzése nélkül is, ezért utánajártunk az illetékes hatóságnál.

Új kapszula-endoszkópos rendszerünk munkába állításának bejelentése

Mi a kapszula-endoszkópia? Az eljárás lényege az, hogy egy kisméretű (kb. vitamintablettának megfelelő) kapszula természetes úton végighaladva az emésztőrendszeren képeket készít a vékony-, vagy vastagbél nyálkahártyájáról

RENDELŐBÉRLET

VILLA DOCTORIS MEDICI MAGÁNRENDELŐ ÉS DIAGNOSZTIKAI KÖZPONT jól felszerelt rendelőiben rendelési idő bérelhető.

Comesa
Medical Measurement Systems
Pdk Logo K
Allegro Logo
Generali
Otp Ep
Aranykor
Axa
Mkb