Mi nem csak vizsgálunk, gyógyítunk!

Biosafety 3 szerinti ellátás

Több betegünk is jelezte felénk, hogy az új járványügyi rendelet szerint egynapos sebészet végezhető Covid PCR teszt elvégzése nélkül is, ezért utánajártunk az illetékes hatóságnál.

A Tisztiorvosi Szolgálat állásfoglalása szerint az egynapos sebészet hatáskörébe tartozó beavatkozásoknál (pl. bőrfelszínt érintő kimetszések, kisebb proctológiai műtétek stb.) valóban enyhültek a szabályok, azonban az aeroszolképző vizsgálatok (pl. altatás, bronchoscópia, endoszkópos vizsgálatok/beavatkozások) esetében az eljárási rend változatlan maradt, azaz csak 48 óránál nem régebbi negatív Covid PCR eredmény esetén végezhetők el.

Felhívjuk figyelmét, hogy a beoltott személy is lehet fertőzőképes, azonban a vakcina megvédi a szervezetét a súlyos tünetektől, és a potenciálisan halált okozó szövődményektől.

A vizsgálatok során továbbra is BIOSAFETY 3 védelmi előírások szerint járunk el, hogy betegeink, hozzátartozóik és munkatársaink is biztonságban érezhessék magukat.

Megértésüket köszönjük!

Új kapszula-endoszkópos rendszerünk munkába állításának bejelentése

Mi a kapszula-endoszkópia? Az eljárás lényege az, hogy egy kisméretű (kb. vitamintablettának megfelelő) kapszula természetes úton végighaladva az emésztőrendszeren képeket készít a vékony-, vagy vastagbél nyálkahártyájáról

RENDELŐBÉRLET

VILLA DOCTORIS MEDICI MAGÁNRENDELŐ ÉS DIAGNOSZTIKAI KÖZPONT jól felszerelt rendelőiben rendelési idő bérelhető.

Korszerű endoszkópos tornyot állítottunk munkába rendelőnkben

A legkorszerűbb, nagyító funkcióval is rendelkező, ezáltal a szöveti szerkezetre pontosabb képet adó videoendoszkópos tornyot vásárolt rendelőnk.

Comesa
Medical Measurement Systems
Pdk Logo K
Allegro Logo
Generali
Otp Ep
Aranykor
Axa
Mkb